Yangın çıkış kapısı - Genel Bakış

Kasa üzerindeki fitil yuvasına oranlı etkili birinci sınıf ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapısı nedir ve ne maslahate yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesini peylemek derunin kullanılan bir bapdır.

Yangın kapıları rastgele bir pres veya aşiyan sahibi bağırsakin harika bir yatırımdır çünkü çok usturuplu maliyetlidirler; mütenasip korumaya iye olmanın ne denli önemli olduğunu anlamanız için binanızın yangın korumasının muvaffakiyetsiz olduğu bir numara bir örnek yeterlidir!

Yangın kapısının kilitleri, menteşeleri ve vesair parçaları periyodik olarak muayene edilmelidir. Yangın kapısı başkaca, her sene en az bir kere denetçi edilmeli ve test edilmelidir.

Yangın kapıları özellikleri alakalı mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir başlık altında derlenmiştir. Binaların yangından korunması için yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve esas bapların kenarı saf yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabil, bir odanın dâhilindeki farklı bir göz bapsı da olur.

Yangın alanları beyninde saydam ve şeffaf olma özelliğini sağlamasının semtı aralık bu sırça kapılar temelı kurumların yangından vikaye yönetmelik ve yönergelerine uymadığından tercih edilememektedir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Görmüş olacaksınız ki bu gömlek faziletli kaliteli yangın baplarını en reva fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın kapıları kullanma sahaına bakarak, rengine gereğince evet da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan model sınıflandırması zirdaki gibidir

Böyle bir yangın kapısının fabrika bedelı üreticiden üreticiye değiştiği kabilinden piyasada böyle bir yangın kapısının yükselmekı da tadil gösterebilmektedir.

İç kısmındaki ürkü çitn dünyaarı hakikat itilmesiyle kapı açılır. Yangınla yanında oluşan zehirleyici gazlardan kurtulmanın en yüksek yolu peçe nanay ise yangın kapısından tahliye etmektir.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık gestaltlıp bu noktadan zirya eğimi 50 dereceden daha Yangın çıkış kapısı fazla olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olabilir değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Kamu Binaları: Bütün binaları, umumiyetle toplanmış olarak insanoğluın bulunduğu ve ivedili kalıp tahliyelerinin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi gereken Bu nedenle, halk binalarında yangın merdiveni zorunluluğu henüz kesifı bir şekilde uygulanır.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *